سازمان مديريت صنعتی، سازمانی است پیشرو و مورد تایید موسسات معتبر جهانی در زمینه مشاوره، آموزش و تحقیقات مدیریت که با پشتوانه بيش از نیم قرن حضور موثر در فضای اقتصادی و صنعتی كشور، می کوشد تا با هدف كمك به توسعه ظرفيت مديريت و تحول و بهسازی سازمان ها و دستيابی به اهداف توسعه اقتصادی و اجتماعی كشور، دانش نظری و مهارت های مورد نياز حال و آینده رهبران، مدیران و کارشناسان سازمان ها را ارتقاء دهد.
در پی رکود اقتصادی غیرقابل پیش بینی دهه 1330 و ایجاد بحران در صنعت کشور، مرکزی تحت عنوان "مرکز راهنمایی صنایع ایران" ایجاد شد. مطالعات انجام گرفته در این مرکز در طول دوران بحران و پس از آن نشان داد که بنگاه های صنعتی تأسیس شده توسط افراد خلاق، کارآفرین و با شهامت، با ورود به مرحله رشد نمی توانند از روش های غیررسمی و متداول سنتی استفاده نمایند، لذا ایجاد یک سازمان با هدف اصلی توانمندسازی مدیران و تجهیزکردن آنان به ابزار لازم مدیریتی، مطرح شد. بنیان اولیه سازمان مدیریت صنعتی در اوایل دهه 1340 در این مرکز شکل گرفت که کوششی اولیه برای کمک به توسعه صنعتی کشور بود. این مرکز با تغییر شکل و هدف به صورت "سازمان مدیریت صنعتی" وارد عمل گردید. اعضای هیئت مدیره سازمان شامل نمایندگان سازمان برنامه و بودجه، وزارت صنایع، و اتاق صنایع و بازرگانی بودند. آزمایشگاه های وابسته به این مرکز نیز تبدیل به سازمان ملی استاندارد فعلی شد.
سازمان مدیریت صنعتی به عنوان یک سازمان حرفه ای، مستقل و پیشتاز در زمینه رتبه بندی شرکت ها، در راستای رسالت و ماموریت خود رتبه بندی شرکت هایی که سابقه یا توان انجام کار در قالب EPC را دارند در حوزه های صنعتی و معدنی، نیروگاهی و نفت، گاز و پتروشیمی از سال 1391 آغاز کرده است.
در همین راستا، طی توافق نامه ای که بین سازمان مدیریت صنعتی و وزارت صنعت، معدن و تجارت منعقد شده است سازمان مدیریت صنعتی با توجه به سوابق و تجارب خود در زمینه طراحی و اجرای رتبه بندی در حوزه ها و موضوعات مختلف، به عنوان مرجع رسمی رتبه بندی شرکت های EPC در کشور انتخاب شده است. این رتبه بندی در حوزه های" صنعتی و معدنی" ، "نیروگاهی" و "نفت، گاز و پتروشیمی" صورت می گیرد.
سازمان مدیریت صنعتی، فرایند جایزه ملی مدیریت انرژی را براساس تفاهم نامه مشترک با "سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق"، "شرکت بهینه سازی مصرف سوخت"، "ستاد توسعه فناوری حوزه انرژی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری" و "سازمان ملی استاندارد ایران"، پس از 2 سال مطالعه از سال 1394 اجرایی نمود.
سازمان مدیریت صنعتی از طرف وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان یک سازمان حرفه ای و مستقل و دارای تجربه و پیشینه ممتاز در ترویج و بومی سازی مدل ها و سیستم های مدیریتی، ازجمله رتبه بندی شرکت ها، به عنوان متولی ساماندهی، توانمندسازی، و ارتقا کیفیت در صنعت آسانسور، با همراهی و همکاری همه ذینفعان و دست اندرکاران این حوزه از جمله دفتر ماشین سازی و تجهیزات وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان استاندارد و شرکت های بازرسی، سندیکای آسانسور و پله برقی، اتحادیه و اصناف مرتبط، سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور، شهرداری های وزارت کشور، سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی، دانشگاه ها و موسسات آموزشی مرتبط و همچنین پیمانکاران و سازندگان و تولید کنندگان و صاحبان فن این حوزه، انتخاب گردید و از سال 1396 اجرای فرایند و مدل ارزیابی شرکت های آسانسوری را آغاز نمود.
در نگاه اول ممکن است این نام چنین القا کند که سازمان مدیریت صنعتی خدمات خود را فقط به بخش صنعت و بنگاههای صنعتی ارائه میدهد. اما فلسفه ایجاد این سازمان، بعنوان یک هسته بومی گسترش دستاوردهای مدیریت علمی بوده است. یعنی مدیریت برخاسته از صنعت و به عبارتی دیگر مدیریت نوین را در سه عرصه مشاوره، تحقیق و آموزش مدیریت به کار گیرد و با توجه به ویژگیهای بومی کشورمان تا حد امکان این یافتههای علمی را آنچنان با نیازهای خاص موسسات، سازمانها و شرکتهای ایرانی منطبق سازد، بگونهای که در عمل به کارایی و بهرهوری آنها کمک کند.
بررسی طیف گسترده مشتریان سازمان و خدمات ارائه شده به آنها در طی بیش از چهل سال گذشته نشانگر این واقعیت است که در میان استفادهکنندگان از خدمات سازمان، وزارتخانههای مهم مانند بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی، مسکن و شهرسازی وجود دارد.
همچنین سازمانها و موسسات و مجتمعهای بزرگ صنعتی و خدماتی دولتی تا شرکتهای تولیدی، صنعتی و خدماتی بخش خصوصی نیز دراین شمار قرار دارند، از اینرو سازمان تلاش دارد تا بعنوان یک عامل تغییر در راه بهبود سیستمهای اطلاعاتی و عملیاتی بخشهای دولتی و خصوصی در سطح کلان و خرد ایفاگر نقشی بالنده و سازنده باشد.
آرم سازمان مدیریت صنعتی در واقع مهری است تاریخی که بروی سفالهای کشف شده در دشت لوت کرمان و در آثار بر جای مانده از بنای باستانی «هبیج» نقش بسته بود.
![]() |
![]() |
مهمترین نکتهای که درمورد مردمان این ناحیه میتوان ذکر کرد آنست که علیرغم اینکه بارها و بارها در معرض تاخت و تاز اقوام مختلف قرارداشتهاند، در باقیماندههای تمدن آنها نشانهای از «اسلحه» یافت نشد و شاید بتواند نشانه خوبی از خوی و پیشه این مردمان باشد.
دلیل انتخاب این آرم برای سازمان مدیریت صنعتی اینست که این نشانه مفهوم انسجام و یکپارچگی بین سه فعالیت اصلی سازمان یعنی مشاوره، آموزش و تحقیق را نشان میدهد.
سازمان مدیریت صنعتی با بیش از نیم قرن تجربه در عرصه مدیریت، در راستای حفظ و صیانت از برند خود، اعلام می دارد استفاده اشخاص حقیقی و حقوقی از نام و آرم این سازمان، به عنوان شریک تجاری یا حامی در هر گونه فعالیت اقتصادی یا تبلیغاتی، منوط به کسب مجوز کتبی و معتبر از سازمان است و استفاده بدون مجوز از نام و آرم سازمان، پیگرد حقوقی خواهد داشت.
متقاضیان محترم می توانند برای کسب مجوز، با ارسال مستندات، درخواست مکتوب خود را به مدیریت ارتباطات و امور مشتریان ارسال فرمایند تا مورد بررسی قرار گیرد.
2 تامین کننده فعال در این خوشه
0 تامین کننده فعال در این خوشه
تامین کنندگان نیاز مندی ها ارتباط با ما